Schilderwerk


Schilderen van woningen buitenzijde

Het binnen en buiten schilderen van uw woning. Zowel nieuwe als bestaande woningen schilder ik. Ook grotere schildersprojecten neem ik aan. Mocht uw woning ernstig achterstallig schildersonderhoud hebben en kozijnen misschien hier en daar verrot zijn dan is er nog niets aan de hand: Rinke's Schilderservice werkt nauw samen met specialisten die houtrot weghalen en kozijnen repareren. Ik zorg dan voor een nieuwe strakke beschermende verflaag.

Schilderen van woningen binnenzijde

Natuurlijk verzorg ik ook al het schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning: deuren, kozijnen, trappen, etc. Ook het sauzen van muren en plafonds doe ik graag voor u. Daarnaast doe ik al het behangwerk: netjes en strak!

Beglazing

Heeft u een ruit kapot? Niets aan de hand, bel direct met Rinke's Schilderservice 06 - 14348019. Ik ben 24/7 bereikbaar. Alle soorten beglazing, klein of groot en enkel of dubbel, plaats ik voor u. Wilt u uw gehele woning omzetten van enkel glas naar geïsoleerd dubbel glas, vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Ik ben niet alleen de beste maar vaak ook de goedkoopste glaszetter.

Boten lakken en schilderen

Elke botenbezitter weet u hoe belangrijk een goede laklaag is voor een boot. Ik voorzie ook uw boot (groot of klein) graag van een nieuwe lak/verflaag. Ik heb jaren ervaring met het lakken van luxe jachten. Dus ook uw jacht is in veilige schildershanden bij Rinke's Schildersservice.

Extra werkzaamheden